De verwarde cavia COR 1

Omschrijving:

Het nieuwe boek van Paulien Cornelisse gaat niet over taal.
Maar over een cavia.
Die op de afdeling Communicatie van een kantoor werkt.

Oké...

Een cavia op een kantoor tussen de mensen: het klinkt wat onwerkelijk, maar voor iedereen die maar een blauwe maandag met collega’s heeft gewerkt, zullen de kantooravonturen in De verwarde cavia heel herkenbaar zijn.

Van de symbiotische relatie met het koffiezetapparaat tot passief-agressieve e-mails en duizelingwekkende perikelen rond de lief- en leedpot.

Paulien Cornelisse doet het zelf: haar nieuwe boek, De verwarde cavia, is in april 2016 verschenen en is door Cornelisse zelf uitgegeven, geheel onafhankelijk van de uitgeverij van haar eerdere bestsellers Taal is zeg maar echt mijn ding en En dan nog iets. ‘Bij het maken van mijn theatervoorstellingen heb ik al jaren de volledige productie in handen. Ik was benieuwd hoe zoiets zou werken bij het uitbrengen van een boek. Ik heb dus zelf een goed en buitengewoon ervaren team samengesteld: een redacteur, een vormgever, een pr/marketingtype,en ik heb een externe partij gevraagd om de verkoop te verzorgen.’

Paulien Cornelisse schreef Taal is zeg maar echt mijn ding en En dan nog iets. Van deze boeken werden in totaal meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Cornelisse is cabaretier, columnist en is regelmatig te zien op televisie. De verwarde cavia is haar fictiedebuut.

Boek is beschikbaar in de Mediatheek.


De verwarde cavia COR 1

Auteur: Paulien Cornelisse
Keywords:


Relevant: