Herfstlied VLU 11 LB

Omschrijving:

Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als ze erin slaagt een uitgever voor haar werk te interesseren, wordt Leiden opgeschrikt door de moord op een jonge vrouw.

Samen met haar collega's zit Nadine boven op het nieuws, waar ze steeds meer bij betrokken raakt. In haar privéleven loopt veel mis en als de vermoorde vrouw uiterlijk een sterke gelijkenis met Nadine blijkt te vertonen, kan ze de gebeurtenissen niet meer als toeval afdoen en beseft ze dat zij en haar zestienjarige dochter Mariëlle gevaar lopen... Vooral als de moordenaar meer slachtoffers maakt, die op de een of andere manier allemaal in Nadine's omgeving verkeren.

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters. De reünie werd door Crimezone als beste thrillerdebuut van 2004 uitgeroepen en genomineerd voor de NS Publieksprijs 2005. Daarna verschenen de al even succesvolle titels Schaduwzuster en Het laatste offer, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs 2007. In het voorjaar van 2008 stond Blauw water wekenlang op nummer een van de bestsellerlijsten. Ook in Duitsland zijn haar boeken razend populair, van De reünie werden in Duitsland ondertussen meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Verkorte versie

6 CD's, Luisterduur: 6 uur
Voorlezer: Adeline van Lier

Luisterboek is beschikbaar in de Mediatheek.